Taller “Club(s) de Lectura, eines per participar en línia”

logoformacioLa Biblioteca Municipal de Lloret de Mar té diferents espais en línia per a comentar i compartir lectures, tant individual com col·lectivament.

Per tal de donar-vos a conèixer aquests espais i les possibilitats que ofereixen, hem organitzat un taller de quatre sessions amb el següent programa:

7 d’octubre: Presentació de la web de la biblioteca i les tres eines en línia

10 d’octubre: Bloc del Club(s) de lectura

14 d’octubre: Grup de Facebook

17 d’octubre: Club de lectura Virtual

Horari de les sessions: de 15:00 a 16:00

Activitat gratuïta

tallerclubs

2a Sessió del taller 10/10/2013

23 pensaments sobre “Taller “Club(s) de Lectura, eines per participar en línia”

  1. Loles Cuyàs Robinson diu:

    Crec que es molt interesant aquest taller per iniciarnos a utilitzar aquestes eines. Està molt ben organitzat i tenim una mestra que ens facili.lita molt la comprensiò.

    M'agrada

  2. elena alvarez ton diu:

    aquest taller és molt apropiat, sobre tot jo ho agraiexo molt perque és una manera de veure la lectura dels llibres desde diferents punts de vista. (gráciesss)

    M'agrada

  3. Montserrat Draper Montero diu:

    Estem fen una classe per aprenda a mouren-s en el club de lectura ,es molt interessant perqué en aquest asunte soc ignorant.

    M'agrada

  4. Rosa M. diu:

    Aquests tallers d’orientació són força interessants ja que pels que tenim una certa edat, ens introdueix en un món de comunicació sense fronteres. Val la pena de no deixar-ho

    M'agrada

  5. M.carmen lavega aliaGA diu:

    el pasado jueves,fue la ultima clase del taller del club de lectura.y me dejo esa sensación de quiero aprender mas.Se que soy muy pesada,pero por favor si es posible ,seguir enseñándonos. Gracias por vuestro tiempo y paciencia. MOLTES GRÁCIAS.

    M'agrada

Deixa un comentari