Proposem tres llibres: “Trilogía del Baztan”

ofrendaLa Trilogía del Baztán, malgrat no necessitar promoció, mereix una recomanació en aquest espai.

Ja fa temps, vam parlar del primer dels llibres, El Guardián invisible que va esdevenir un fenomen d’aquells que desperta les ganes de llegir: això ens agrada molt!

Del segon dels llibres, Legado en los huesos, en parlava al blog de la Biblioteca de Cambrils, la Rosa M. Fusté:

“En resum una novel·la totalment recomanable, que supera, en la meva opinió, a l’aclamada intriga nòrdica perquè ens presenta unes històries potents, uns personatges intensos, especialment els femenins, i un paisatge absolutament enlluernador.”

Del tercer llibre, Ofrenda a la tormenta, no us en volem explicar massa perquè molts encara el teniu pendent però, podem destacar l’evolució del personatge principal, la inspectora Amaia Salazar i, també, la d’alguns altres com el jutge Marquina. Sabrem, per fi, quin és l’origen de tot el que ha succeït a la vall…

Alguns dels vostres comentaris al blog i a Llegim de Punta a Punta:

Lucía

“Novela entretenida y con ritmo, que se agota al final cuando se precipitan los acontecimientos. Creo que el paisaje (sobre todo los bosques) y los personajes de la mitología popular (el basajaun y las brujas) estan muy logrados.
Las vivencias de los traumas infantiles y su repercusión en la vida adulta, de la protagnista, con un predominio de las mujeres fuertes , en competencia en un mundo de hombres que acaban en un segundo plano, son sensacionales.
Te mantiene la atención  ,a veces con un desarrollo demasiado rápido.
Yo espero con ganas leer el segundo título…”

Mireia
“La meva germana em va passar el llibre El Guardià invisible, m’ha agradat molt i m’ha enganxat… feia temps que no em passava… es veu que es una trilogia. Es una novel·la d´intriga que passa  al valle de Baztán, molt recomanable i amena!”

 ···························································································::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Rosa M.
“Jo m’he passat uns dies encantada amb Ofrenda a la tormenta, de Dolores Redondo, que tanca la Trilogia del Baztán. M’ha agradat el seu ritme, els potents personatges femenins i la barreja d’acció, descripció, thriller, etc. No us la perdeu!”
 ···························································································
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
I tu, has llegit la trilogia? Quina t’ha agradat més? Pots contestar l’enquesta i deixar un comentari explicant què t’ha semblat! ···························································································
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Participa a Llegim de punta a punta

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s