Barcelona en femení

Dins la celebració del 8 de març i com acte de cloenda de totes les activitats que s’ha realitzat conjuntament amb la Regidoria de la Dona, el Club de lectura de la Biblioteca Municipal, el passat 22 de març va assistir a  l’itinerari Barcelona en femení organitzat per Taleia Cultura

Els itineraris estan basats en el llibre Les dones de Barcelona: Històries i llegendes barcelonines del segle IV fins al XIX d’Elisenda Albertí que conté fins a sis itineraris diferents que porten al lector a descobrir les dones de la ciutat per els racons més sorprenents.

Així, vint usuàries van anar a Barcelona per endinsar-se en diferents dones i les seves històries i van conèixer, una mica més, la ciutat. Van poder escoltar llegendes i històries documentades que van anar enfilant tota una idea d’algunes de les dones que han viscut a Barcelona. Educadores, monges, prostitutes…van ser les protagonistes del primer itinerari. Una de les llegendes més commovedores va tenir a Santa Eulàlia com a centre d’atenció.

Segur que el passeig per Barcelona tindrà, a partir d’ara, un altre color.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s