Deliberació i votació del Premi Crexells al Club de lectura

Baner-blog-crexells-2013

Divendres dia 7 de juny, el Club de lectura de la biblioteca es va reunir per valorar i deliberar sobre quina de les tres obres finalistes del Premi Crexells era mereixedora del vot atorgat al club de lectura.

Durant les tres últimes setmanes, cada una de nosaltres, havia llegit els tres llibres i n’havia triat un com a preferit. En una primera ronda, cada una de les integrants del club va argumentar el seu vot davant la resta i, he de dir que, tot i la celeritat de la lectura de les obres, (a un llibre per setmana) algunes de les intervencions van ser comentaris exhaustius del  llibre triat. Després, es va fer la votació a mà alçada de la millor obra de les tres.

En una segona votació, vam triar les dues obres més votades i, novament, es va fer una votació a mà alçada que ens va donar l’obra escollida per la majoria de les integrants del club de lectura.

Per finalitzar, vam valorar l’experiència i, en general, totes en van fer una valoració molt positiva i davant la meva pregunta de si repetirien l’experiència la resposta va ser unànime: SÍ

Deixa un comentari